Proiecte in derulare

 • Eclipse-Constructions

  Eclipse Constructions

  Eclipse Constructions a ales sa beneficieze de finantare nerambursabila, prin intermediul careia va achizitiona echipamente si utilaje necesare in domeniul constructiilor, pentru activitatea de executare a lucrarilor de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale care includ instalatii electrice, sanitare si termice aferente, finisaje interioare si exterioare.

 • Global-Economic-Consulting

  Global Economic Consulting

  Global Economic Consulting are ca obiect de activitate consultanta in management si afaceri. Prin accesarea de fonduri nerambursabile europene, compania doreste sa achizitioneze echipamentele IT, softurile aferente si mobilier in vederea modernizarii spatiului de lucru.

 • Aquaeurope-Tim

  Aquaeurope Tim

  Datorita potentialului zonei, Aquaeurope Tim a inceput demersurile in vederea accesarii de fonduri nerambursabile, pentru desfasurarea unei activitati de turism in cadrul masurilor instituite prin PNDR 2014-2020. Prin intermediul fondurilor nerambursabile, compania doreste sa achizitioneze toate echipamentele si materialele necesare pentru construirea si utilarea unei agropensiuni. Prin acest proiect, compania ajuta la dezvoltarea zonei rurale, creand in acelasi timp si noi locuri de munca.

 • Untitled-1

  Autoservice Tim

  Autoservice Tim este o firma nou-infiintata care are ca si domeniu de activitate intretinerea si repararea autovehiculelor. Accesarea fondurilor nerambursabile reprezinta o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii. Compania isi propune sa achizitioneze prin proiect echipamente profesionale pentru modernizarea spatiului de lucru.

 • Solmen-Utilje

  Solmen Utilje

  Solmen Utilje doreste sa extinda afacerea prin accesarea de fonduri nerambursabile pentru activitatea de reparare a aparatelor electronice de uz casnic. Compania va achizitiona o autoutilitara si echipamentul necesar pentru repararea aparatelor electronice de uz casnic.

 • Oil-Colet-Grup

  Oil Colet Grup

  Oil Colet Grup beneficiaza de finantare nerambursabila europeana pentru dotarea si modernizarea spatiului de lucru cu echipamente si utilaje necesare desfasurarii activitatii de colectare a deseurilor. In acest mod, compania urmareste sa imbunatateasca serviciile oferite. Proiectul propus reprezinta un instrument de prioritizare a investitiilor la nivel de companie, prin care aceasta se va racorda din ce in ce mai strans la politicile, principiile si reglementarile in domeniul deseurilor, in vederea unei dezvoltari la nivel european.

 • Aka-Quick-Conf

  Aka Quick Conf

  Compania Aka Quick Conf desfasoara activitati specifice de croitorie. Aceasta a accesat un program de finantare europeana nerambursabila prin care va achizitiona masini profesionale de cusut, echipamente si mobilier.

 • Sicfal-Beauty

  Sicfal Beauty

  Pentru a desfasura activitatea de coafor si alte activitati de infrumusetare, Sicfal Beauty a ales sa achizitioneze echipamentele necesare desfasurarii activitatii prin intermediul fondurilor nerambursabile. In urma implementarii proiectului, compania isi propune sa creeze noi locuri de munca si sa doteze coaforul cu aparatura de ultima generatie.

 • Luxury-ca-Style

  Luxury ca Style

  Luxury ca Style acceseaza un program european de finantare nerambursabila prin care va dota salonul cu echipamente specifice activitatii de intretinere corporala. Achizitiile constau in aparat de electrostimulare, vacuum, aparat pentru efectuarea procedurii de microdermoabraziune, criolipoliza, in vederea satisfacerii cerintelor clientilor.

 • Sipaan-Haval

  Sipaan Haval

  Sipaan Haval are ca si activitate principala servirea mancarii de tip fast-food. Compania doreste sa modernizeze bucataria si totodata sa dezvolte afacerea prin accesarea de fonduri nerambursabile. Se vor achizitiona echipamente specifice pentru modernizarea bucatariei.

 • Danpidor

  Danpidor

  Activitatea companiei Danpidor se axeaza pe executia lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Pentru a putea extinde activitatile, compania are in derulare un proiect prin care acceseaza fonduri nerambursabile pentru a achizitiona echipamente cu tehnologii performante.

 • Endi-Chir-Text

  Endi-Chir Text

  Activitatea companiei Endi-Chir Text se axeaza pe oferirea serviciilor de imprimarea diferitelor suporturi, textile, hartie, pahare, agende, cani. Achizitiile constau in echipamente specifice activitatii de imprimare, echipamente IT si mobiler pentru modernizarea spatiului de lucru.

 • Beton-House

  Beton House

  Compania Beton House va achizitiona echipamente IT si mobilier pentru a desfasura activitatea de contabilitate. Pentru a se dezvolta, firma are nevoie de echipamente IT de ultima generatie precum si de softuri performante. Acest proiect este o oportunitate pentru companie, care nu ar avea posibilitatea sa achizitioneze aceste echipamente din capitalul propriu.

 • Double-B-Europe

  Double B Europe

  Compania propune achizitionarea de echipamente pentru activitatea de foraj prin intermediul fondurilor europene. Pentru realizarea investitiilor propuse prin proiect, compania va achizitiona utilaje pentru forat, care folosesc tehnologie de ultima generatie. Cu ajutorul acestor utilaje se va reduce timpul de executie al lucrarilor, astfel ca firma va putea face fata numarului mare de cereri existente.

 • 131-TM-Bike

  131 TM Bike

  Domeniul principal de activitate vizat prin proiect al 131 TM Bike este cel aferent codului CAEN 3092 – Fabricarea de biciclete. Compania vizeaza prin acest proiect dotarea spatiului de productie cu echipamente, mobilier si accesorii specifice activitatii desfasurate.

 • Metrologic-Test

  Metrologic Test

  Compania Metrologic Test va beneficia de fonduri nerambursabile pentru statie ITP si metrologie, achizitionand platforme culisante, dispozitiv simulare incarcare, analizator gaze, opacimetru, turometru universal, calculator piv, stand frana clasa II, III si stand frana motocicleta.

 • Medical---Marian

  Medical – Marian

  Pentru a moderniza si dota noul centru medical se va achizitiona un ecograf performant 4D, care foloseste cea mai avansata tehnologie, prin accesarea fondurilor nerambursabile. Compania a accesat finantarea nerambursabila deoarece doreste sa aduca clinica in topul celor mai performante din Romania, oferind pacientilor cea mai avansata tehnologie, la cele mai avantajoase preturi.

PLANURI MARI?
CONTACTATI-NE
CU INCREDERE

Contact