Finantari obtinute

 • zone-cafe

  Zon Lime si-a diversificat activitatea, prin accesarea de fonduri nerambursabile, achizitionand echipamentele necesare pentru productia de produse de brutarie si patiserie, de la cuptoare profesionale, pana la vitrine frigorifice.

  In urma implementarii proiectului au fost create 5 locuri noi de munca.

 • Alfa-Medical-Services

  Alfa Medical Services

  Viziteaza site

  Alfa Medical Services a fost infiintata in anul 1994 de catre doi medici specialisti. Centru medical a ales sa isi doteze noul punct de lucru cu ajutorul fondurilor nerambursabile, prin achizitionarea de echipamente medicale de ultima generatie, precum scaner medical, defibrilator si sterilizatoare.

  In urma implementarii proiectului au fost create 5 locuri noi de munca.

 • og-printco

  OG Printco

  Viziteaza site

  Prin intermediul fondurilor nerambursabile OG Printco a achizitionat echipamente tipografice ce prezinta un grad ridicat de tehnologizare. Au fost cumparate atat imprimante profesionale, imprimante 3D, cat si echipamentele IT necesare pentru desfasurarea activitatii. Realizarea site-ului de prezentare a companiei a fost posibila tot prin intermediul accesarii fondurilor nerambursabile.

  In urma implementarii proiectului au fost create 4 locuri noi de munca.

 • LDA-Expert

  LDA Expert

  Viziteaza site

  LDA Expert este o firma a carei activitate este reprezentata de prestarea de servicii de contabilitate, audit financiar si consultanta in domeniul fiscal. Compania a obtinut fonduri nerambursabile pentru achizitionarea de sistem de supraveghere si monitorizare, sistem de climatizare, echipamente IT si softurile aferente, necesare desfasurarii activitatii de contabilitate.

  In urma implementarii proiectului au fost create 3 locuri noi de munca.

 • cossettequiltingathelier

  Cossette Athelier

  Viziteaza site

  Cossette Athelier este o firma la inceput de drum, care prin intermediul fondurilor nerambursabile a reusit sa implementeze pe piata un nou concept, cel de quilting.

  In urma implementarii proiectului, administratorul companiei a achizitionat masini si utilaje pentru industria textila: masini liniare de cusut industriale, masini de surfilat industriale, sistem industrial de calcat, masina pentru quilting, masina pentru brodat si manechine pentru masurarea si stabilirea tiparelor fiecarui produs fabricat.

  In urma implementarii proiectului au fost create 2 locuri noi de munca.

 • service-test-grup

  Service Test Grup

  Viziteaza site

  Compania a beneficiat de fonduri nerambursabile pentru dotarea statiei ITP ( Inspectie Tehnica Periodica autovehicule mici si de mare tonaj), care functioneaza impreuna cu serviciile de tahografie, LSCIR si RSL, achizitionand platforme culisante, dispozitiv simulare incarcare, analizator gaze, opacimetru, turometru universal, calculator piv, stand frana clasa II, III si stand frana motocicleta.

  In urma implementarii proiectului au fost create 3 locuri noi de munca.

 • GS-Economic-Consulting

  GS Economic Consulting

  Viziteaza site

  Prin intermediul fondurilor nerambursabile, GS Economic Consulting a primit finantare pentru a moderniza spatiul de lucru. Compania a achizitionat echipamentele IT necesare, softuri performante si mobilier.

  In urma implementarii proiectului au fost create 2 locuri noi de munca.

 • simwork

  Oferind consultanta in managementul resurselor umane, servicii de administrare si salarizare personal, Simrowork a obtinut finantare nerambursabila pentru activitatile desfasurate. Prin proiect au fost achizitionate echipamente IT – laptop, imprimanta, multifunctionala – mobiler si realizarea site-ului web in vederea prezentarii si promovarii serviciilor oferite de catre companie.

 • Malena-Karina

  Malena Karina

  Pentru a achizitiona necesarul de echipamente privind activitatea de croitorie, Malena Karina a beneficiat de finantare nerambursabila pentru a achizitiona masinile de croit si cusut industriale din gama Juki. Astfel, compania a realizat investitii in echipamente de ultima generatie in materia domeniului de productie textile, aportul propriu al companiei fiind de numai 10%.

PLANURI MARI?
CONTACTATI-NE
CU INCREDERE

Contact