CONSULTANTA FONDURI EUROPENE

E simplu sa accesezi fonduri europene nerambursabile


Serviciul de consultanta in accesarea de fonduri nerambursabile este oferit atat clientilor care stiu exact ce proiect vor sa depuna, dar si clientilor care momentan nu au o orientare spre un anume proiect.In cadrul sedintelor de consultanta clientii sunt informati in legatura cu programele de finantare existente si impreuna se stabileste care dintre programele de finantare se potrivesc cel mai bine fiecarui client.

Satisfacem toate nevoile clientilor nostri prin acordarea de asistenta in scrierea planului de afaceri chiar de catre client. Acest serviciu este materializat in verificarea si corectarea planului de afaceri si intocmirea situatiilor financiare prevazute in Ghidul Solicitantului de catre echipa Ciswork, astfel costurile pentru asistenta sunt reduse la jumatate comparativ cu serviciile de consultanta.

Apeland la noi pentru aceste servicii, veti beneficia nu numai de consultanta pentru firma dumneavoastra din partea unei echipe autorizate si competente, dar si de indrumare astfel incat atentia dumneavoastra sa fie concentrata pe strategia de consolidare si nu pe intocmirea planului de afaceri si a documentatiei.

Care sunt costurile?


Costul serviciilor se stabileste de la prima sedinta de consultanta in functie de linia de finantare nerambursabila identificata. Costul unei sedinte de consultanta este de 50 Euro, suma se scade din valoarea totala a contractului de consultanta la data semnarii acestuia.


PLANURI MARI?
CONTACTATI-NE
CU INCREDERE

Contact